Risico inventarisatie en EvaluatieBij het opstellen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en van het Plan van Aanpak onderscheidt incidentenmanagement.nl drie rubrieken, namelijk: Beleid, Welzijn en Gebouwen.
beleid

Beleid

Arbobeleid is een cyclus waarbij u uw doelen aanpast aan de behaalde resultaten. Als manager beantwoordt u de vragen: Wat wil mijn organisatie bereiken en welke rol spelen de arbeidsomstandigheden hierin? Welke doelen wil ik bereiken? Daarna volgt inventariseren, onderzoeken, plannen maken en plannen uitvoeren. Hierna volgt de evaluatie en stelt u nieuwe doelen.
welzijn

Welzijn

Deze rubriek besteedt aandacht aan de risicoís in het werk en ongezonde of onveilige situaties. Afhankelijk van uw branche kunt u hierbij denken aan bijvoorbeeld fysieke belasting, agressie, infectieziekten of werkdruk. De mens staat hierin centraal.
gebouwen

Gebouwen

Om gezond te kunnen werken schrijft de Arbowet regels voor omtrent werkplekken. Veel bedrijven houden zich hier goed aan, maar vaakt valt er wat te verbeteren. Het gevolg: er wordt inefficiŽnt gewerkt en er ontstaan extra kosten door ziekteverzuim.
Inloggen
Heeft u al een account? Dan kunt u hier inloggen.